MARDİN / MİDYAT - Gülveren Ortaokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Şbt

Mardin Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu 1.kitap fuarına okulumuz öğrencileriyle katılım sağladık.

Okulumuz öğrencileri lise gezisi kapsamında Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettiler.

Ock

Çedes Projesi kapsamında kış ayının gelmesiyle birlikte kuş evleri yapılarak okul bahçesindeki ağaçlara asıldı.

Kas

24 Kasım, Millet Mektepleri'nin açılışı ve Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 24 Kasım 1928 tarihinde 'Başöğretmen' sıfatı alması vesilesiyle, 1981 yılından beri 'Öğretmenler Günü' olarak Kutlanmaktadır .

Öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli mesleğidir. Öğretmenlik mesleği, gaye ve bir hizmet mesleğidir. bir öğretmenin en önemli özelliği, sevgi dolu yüreği ve adanmışlık ruhudur.

24 Kasım Öğretmenler gününü Okulumuz Öğretmenler ve öğrencilerimizle beraber çeşitli etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutladık.

CUMHURİYETİMİZ 100.YILI KUTLU OLSUN.

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Gülveren Köyündeki yaşlılar ziyaret edildi.

Çedes projesi kapsamında öğrencilerle birlikte sınıf pano çalışmaları yapıldı