T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / MİDYAT - Gülveren Ortaokulu

Gülveren Ortaokulu

Telefon
05056398595
Belgegeçer
04824821060
WEB
https://midyatgulvereno.meb.k12.tr
Adres
GÜLVEREN MAH. GÜLVEREN KÜME EVLERİ GULVEREN ORTAOKULU BLOK NO 5 MİDYAT / MARDİN
Vizyon
Dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, kendinden başlayarak çevresine ve dunyaya faydalı olmak için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak orta öğretim kurumlarına yöneltip, hayatta başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz, öğrenci merkezli bir eğitimle bütün öğrencilerin öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
Başarılar
Okulumuza eylul 2013 te tayin olan Beden Eğitimi Öğretmeni Zeyniabdin GÖK öğretmenimizin üstün gayretleri ile okulumz Mardin´i temsil eder hale geldi.2013-2014 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Atletizmin 3 branşında Mardin´i Mersin´de temsil etti. Ayrıca okulumuz teog sınavlarında üstün başarı göstererek 1. sınavda 38 okul arasından 16.ikinci sınavda da 18.oldu. Okulumuzun Kızlar Puanlı Atletizim takımı, Midyat ve Mardin´de yapılan Okullararası yarışmalarında rakiplerine büyük farklar atarak 2012-2013 öğretim yılında Mardin´i Trabzon´da temsil etti.
Öğretmen :8
Öğrenci :45
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :535
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
DERS BAŞLAMA : 08:20 DERS BİTİŞ : 15:00
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Dargeçit(Kerboran) İlçesine giden karayolu üzerindedir.
Servis Bilgisi
servis yok
Yerleşim Yeri
Köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 16 Km İL MERKEZİNE UZAKLIK : 80 Km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır